fbpx

Yrittäjyysbuusti

Ensimetri on Pirkanmaan Yrittäjyysbuusti 2.0 palveluntarjoaja
Tarjoamme Yrittäjyysbuustietuuden kautta palveluja niin yrittäjyyttä harkitseville henkilöasiakkaille kuin alle 1 tilikauden toiminnassa olleille yrityksille.

Yrittäjyyttä suunnitteleva henkilö

Saat Ensimetristä juuri sinulle sopivaa apua yrityksen perustamiseen. Henkilökohtaiset tapaamiset  yrittäjyysasiantuntijoidemme kanssa luotsaavat sinua kohti hallittua yritystoimintaa. – Eikä kaikista tarvitse tulla yrittäjiä, joskus esim. kevytyrittäjyys voi olla parempi ratkaisu, siihenkin saat neuvot meiltä.

Olemme luoneet Mahdollisuuksien Ensimetrituotepaketin Yrittäjyysbuustin henkilöasiakkaillemme. Se luo palveluumme rungon, mutta jokaisen asiakkaan tilanne on yksilöllinen ja palvelu muotoutuu sinun tarpeidesi mukaan.

Yrittäjyysbuustietuudella saat kaikki Ensimetrin palvelut maksuttomasti!

Alle yhden tilikauden toiminut yrittäjä

Saat Ensimetristä yrityksesi tarpeisiin sopivaa neuvontaa ja ohjausta. Tuemme jokapäiväistä toimintaasi sekä liiketoimintasi kasvua ja kehitystä.

Olemme luoneet Yrittäjän Jatkometri ja Yrittäjän Etumatka -tuotepaketit Yrittäjyysbuustin yrittäjäasiakkaillemme. Ne luovat palveluumme rungon, mutta jokaisen yrittäjän ja yrityksen tilanne on yksilöllinen ja palvelu räätälöidään yrityksesi tarpeiden mukaan.

Yrittäjyysbuustietuudella saat kaikki Ensimetrin palvelut maksuttomasti!

NÄIN HAET ETUUDEN:

Hae Yrittäjyysbuustietuus  jättämällä yhteystietosi www.palvelualusta.fi sivuston kautta TE-toimistoon.

TE-toimistosta otetaan yhteyttä sinuun ja tarkistetaan mahdollisuutesi etuuden saamiseen.

Kun sinulle on myönnetty Yrittäjyysbuustietuus, varaa aika Ensimetrin yrittäjyysasiantuntijalle (nettiajanvarauksessa lisää ideakenttään ”Yrittäjyysbuusti”) tai soita Ensimerin ajanvarausnumeroon 050 565 8000 14 vrk:n kuluessa etuuden myöntämisestä*.

(* jos 14 vrk:tta ylittyy, joutuu etuuden hakemaan uudelleen)

Mahdollisuuksien Ensimetri

– Kun mietit olisiko yrittäjyys sinun juttusi!

1. Henkilökohtainen neuvonta 2. Yrittäjyys, kevytyrittäjyys, osuuskunta ja itsensä työllistäminen    3. Jatkuva maksuton tuki

Ensimetri on tukenasi, kun otat ensiaskeleesi yrittäjyyden maailmaan. Tehtävämme on helpottaa ja turvata valintojasi, valmentaa uusien yrittäjyyttä tukevien taitojen omaksumisessa ja antaa sinulle turvallinen ja asiantunteva tukiverkko yrittäjyyteen. Sinun ei tarvitse vielä haluta yrittäjäksi, vaan riittää, että sinulla on kiinnostusta tietää, kuinka voisit työllistää itsesi.

1. Asiantuntija lähellä sinua

Varatessasi ajan lähimmälle yrittäjyysasiantuntijalle, hän auttaa sinua määrittämään henkilökohtaisen potentiaalisi ja keinosi työllistää itsesi. Jos sinulla on jo valmis liikeidea, saat apua liiketoimintasuunnitelman ja laskelmien tekemiseen, tietoa rahoitusvaihtoehdoista, vakuutuksista, viranomaisluvista, kirjanpidosta, verotuksesta, työttömyysturvasta jne.

2. Yrittäjyys, kevytyrittäjyys, osuuskunta ja itsensä työllistäminen

Saat meiltä asiantuntevat ja puolueettomat, tilanteeseesi sopivat neuvot. Autamme määrittämään askelmerkit kohti omaa yritystä, kevytyrittäjyyttä tai esimerkiksi osuuskuntamuotoista toimintaa.

3. Jatkuva maksuton tuki

Emme jätä sinua yksin. Saat yrittäjyysasiantuntijaltasi jatkuvan tuen maksutta myös tulevaisuudessa yritystoiminnan startatessa.

Yrittäjyysbuustissa saat Ensimetriltä kaiken tämän ja oikeasti vielä enemmän

Ensimetrin yrittäjyysasiantuntijan henkilökohtainen ja puolueeton neuvonta

Autamme sinua osaamisen ja yritysidean kartoittamisessa. Pystymme määrittämään ja vertailemaan sinulle sopivia yrittäjyysmuotoja aina kevytyrittäjyydestä osuuskuntayrittämiseen.

Konkreettisia työkaluja ja osaamista

Pääset toimialakohtaisen tiedon äärelle. Saat kaikki tarvittavat materiaalit, opastuksen liiketoimintasuunnitelman tekoon, toimiviin ja ymmärrettäviin laskelmiin ja yrityksen perustamisoppaan muistilistoineen.

Maksuton erikoisasiantuntijasparraus

Pääset Ensimetrin asiakkaana hyödyntämään ainutlaatuisen 200 erikoisasiantuntijan tietotaitoa. Käytössäsi on esim. lakimiehiä, mainostoimistoja, ICT-palveluja ja tilitoimistoja.

Kehittymistä ja verkostoja

Ohjaamme kehittymistäsi järjestämällä erilaisia ryhmä- ja yksilövalmennuksia:

  • Hyvät laskelmat, varmempi rahoitus ­-onnistunut startti! -ryhmävalmennus
  • henkilökohtainen osuuskuntavalmennus
  • henkilökohtainen kevytyrittäjyysvalmennus
  • ryhmävalmennus yrittäjyyden monimuotoisuudesta
  • sekä autamme löytämään yritystoimintaasi tukevia tukiverkostoja.

 

 

Yrittäjän Etumatka

– Näin niitä asiakkaita hankitaan ja pidetään

1. Onko myyntisi kunnossa?   2. Selkeämpi suunta myynnissä   3. Myynnille voimaa verkostosta

Asiakkaat ovat yrittäjän bisnes. Etumatka-palvelun avulla ensimmäisen tilikauden yrittäjänä pääset paremmin kiinni yrityksen kannattavuuden kulmakiveen, eli asiakaslähtöiseen myyntiin ja markkinointiin. Pysähdytään hetkeksi arvioimaan, mitä yrittäjyys on sinulle opettanut. Tavoititko niitä asiakkaita, joita aluksi ajattelit? Kokeilitko niitä markkinoinnin keinoja, joita suunnittelit? Mitä voisit tehdä saadaksesi myyntiä juuri nyt?

1. Onko myyntisi kunnossa?

Yrittäjän ensimmäinen vuosi sisältää tuhat asiaa, joten tarkistetaan ensiksi onko myynnin perusasiat kunnossa. Ketä ovat asiakkaasi ja miten olet heidät tavoittanut? Miten lisäät myyntiä heille ja mistä löydät uusia asiakkaita? Kuinka yrityksesi näkyy ja miten asiakkaasi löytävät sinut? Kartoitamme yhdessä yrityksen tilanteen ja määritämme kuntoon laitettavat asiat.

2. Selkeämpi suunta myynnille

Myynnin ja markkinoinnin tekeminen on asiakaslähtöinen oppimisprosessi. Yrittäjyysasiantuntijanasi autamme sinua tavoittamaan asiakkaita ja lisäämään myyntiä. Yhdessä laitamme myynnin ja markkinoinnin kuntoon.

3. Myynnille voimaa verkostosta

Yhdistämme sinut verkostomme myynnin- ja markkinoinninasiantuntijoille tai toimialaasi tukeviin kumppaneihin, joista sinulle on eniten hyötyä.

Yrittäjyysbuustissa saat Ensimetriltä kaiken tämän ja oikeasti vielä enemmän

Ensimetrin yrittäjyysasiantuntijan henkilökohtainen neuvonta

Voit tilanteesi mukaan varata jopa viisi 1,5 tunnin henkilökohtaista tapaamista yrittäjyysasiantuntijasi kanssa. Yhdessä mietimme, mitkä ovat kilpailuetusi ja parhaat tavat kehittää asiakaslähtöistä myynti- ja markkinointiosaamistasi. Tapaamisissa käydään läpi esim. mitkä ovat myyntisi mittarit, miten niitä laaditaan ja käytetään, mitä sinun tulisi tietää tuotteistuksesta tai hinnoittelusta. Lisäksi voimme halutessasi ohjata sinut yli 200 erityisasiantuntijasta koostuvan verkostomme sparraukseen.

Teemakoulu

Saat lisäksi yhden maksuttoman Teemakoulun (norm. 90 € + alv 24%).

AsiantuntijaTreffit

Saat yhden 45 min maksuttoman konsultointitapaamisen myynnin ja markkinoinnin asiantuntijan kanssa.

YritysTreffit

Sinulle maksuttomilta YritysTreffeiltä löydät uusia asiakkaita, yhteistyökumppaneita, alihankkijoita ja verkostoja.

 

Yrittäjän Jatkometri

– Päivitettyjä suunnitelmia, tehokkaita tekoja

 1. Onhan kaikki kunnossa? -tilannekartoitus ja stepit eteenpäin  2. Keinot parempaan tulokseen    3. Verkostosta kumppaneita ja uusia asiakkaita

Jatkometri palvelun avulla pääset ensimmäisen tilikauden aikana turvaamaan ja virittämään liiketoimintaasi kestävämmäksi. Jotta pääset aloittavien yrittäjien ns. kuolemanlaakson yli, on syytä pysähtyä hetkeksi arvioimaan mitä yrittäjyys on sinulle opettanut. Mikä on ollut yllättävää ja millaisia haasteista olet kohdannut? Missä asioissa olet onnistunut?

1.Onhan kaikki kunnossa? – tilannekartoitus ja stepit eteenpäin

Yrittäjän ensimmäinen vuosi sisältää tuhat asiaa, joten tarkistamme ensiksi, että perusasiat ovat kunnossa ja toimintasi on turvattua. Kartoitamme yhdessä yrityksen tilanteen ja määritämme kuntoon laitettavia asioita.

2. Keinot parempaan tulokseen:

Yrityksen ylläpitäminen ei ole projekti vaan oppimisprosessi.  Siksi emme jätä sinua yksin, vaan laadimme yhdessä selkeät jatkostepit yrityksesi tulevalle toiminnalle.

3. Verkostosta kumppaneita ja uusia asiakkaita:

Yhdistämme sinut verkostomme erikoisasiantuntijoille ja toimialaasi tukeviin kumppaneihin, joista sinulle on eniten hyötyä.

 

Yrittäjyysbuustissa saat Ensimetriltä kaiken tämän ja oikeasti vielä enemmän

Ensimetrin yrittäjyysasiantuntijan henkilökohtainen neuvonta

Voit tilanteesi mukaan varata jopa viisi 1,5 tunnin henkilökohtaista tapaamista Ensimetrin yrittäjyysasiantuntija kanssa. Meidän osaamistamme on nähdä asiat monipuolisesti laskelmien takana. Päivitämme yhdessä liiketoimintasuunnitelmasi työkaluksi suunnitelmallisempaan tekemiseen, autamme hinnoittelussa ja laskelmissa.
Yhdessä mietimme, mitkä ovat parhaat tavat kehittää liiketoimintaasi askel kerrallaan ja millaista tukea tarvitset ja etsimme sinulle sopivia ratkaisuja haasteisiin, joita olet kohdannut. Lisäksi voimme halutessasi ohjata sinut yli 200 erityisasiantuntijasta koostuvan verkostomme sparraukseen.

Teemakoulu

Saat lisäksi yhden maksuttoman Teemakoulun (norm. 90 € + alv 24%) tukemaan kehittymistäsi yrittäjänä, vaihtoehtoina esim. Verokoulu, Laskentakoulu, Lakikoulu, Hinnoittelukoulu tai Myyntikoulu.

AsiantuntijaTreffit

Saat yhden 45 min maksuttoman konsultointitapaamisen liiketoiminnan eri osa-alueiden asiantuntijan kanssa.

YritysTreffit

Sinulle maksuttomilta YritysTreffeiltä löydät uusia asiakkaita, yhteistyökumppaneita, alihankkijoita ja verkostoja.

 

 

 

Miksi Ensimetri?

Ensimetri on tukenasi, kun otat ensiaskeleesi yrittäjyyden maailmaan. Tehtävämme on helpottaa ja turvata valintojasi, valmentaa uusien yrittäjyyttä tukevien taitojen omaksumisessa ja antaa sinulle turvallinen asiantunteva tukiverkko yrittäjyyteen.

Ensimetri lukuina

44 000 neuvottua asiakasta

Asiakkaiden palvelutyytyväisyys 4,8 / 5

13 paikallista palvelupistettä ja
10 yrittäjyysasiantuntijaa

Yli 200 erikoisasiantuntijaa

16 000 perustettua yritystä

92% tuetuista yrityksistä toimii edelleen
3 vuotta perustamisesta

81% tuetuista yrityksistä toimii  edelleen
5 vuotta perustamisesta

Laatuvarmistettu palvelu ISO 9001

Top