Yrittäjyysbuusti

Hae etuus Yrittäjyysbuustiin TE-palveluiden kautta ja tule Ensimetriin
sellaisena kuin olet.

Yrittäjyysbuusti on suunnattu yrittäjyydestä kiinnostuneille pirkanmaalaisille työnhakijoille, joilla varsinainen liikeidea voi olla vielä löytymättä ja alle 12 kuukautta yrittäjinä toimineille henkilöille.

Yrittäjyysbuustin tarkoituksena on antaa juuri sinulle sopivaa apua yrityksen perustamiseen ja pyörittämiseen – tai vaikka vain kartoittamaan, olisiko sinusta yrittäjän saappaisiin.

Mahdollisuuksien Ensimetri

– Selkeyttä ja rohkeutta nähdä uuden työn tulevaisuus

1. Henkilökohtainen apu    2.Varmuutta päätöksiisi    3. Jatkuva maksuton tuki

Ensimetrin avulla pääset nopeammin ja helpommin käsiksi kaikkiin keinoihin, joilla voit työllistää itsesi. Me autamme sinua hahmottamaan yritysideasi, henkilökohtaisen potentiaalisi ja osaamisesi, jotka mahdollistavat turvallisemman startin yrittäjyyteen. Sinun ei tarvitse vielä haluta yrittäjäksi, vaan riittää, että sinulla on kiinnostusta tietää, kuinka voisit työllistää itsesi.

Saat kaiken tämän ja oikeasti vielä enemmän

1. Yrittäjyysasiantuntija auttaa visioimaan tulevaisuutesi
Autamme sinua osaamisen ja yritysidean kartoittamisella. Pystymme määrittämään ja vertailemaan sinulle sopivia yrittäjyysmuotoja aina kevytyrittäjyydestä osuuskuntayrittämiseen.

2. Konkreettisia työkaluja ja osaamista
Saat avun mm. liiketoimintasuunnitelman tekoon, toimiviin ja ymmärrettäviin laskelmiin sekä tietenkin yrityksen perustamisoppaan muistilistoineen.

3.Ilmainen erikoisasiantuntijasparraus
Pääset maksutta 200 erikoisasiantuntijasta koostuvan henkilökohtaisen sparrausavun piiriin. Käytössäsi ovat esim. lakimiehiä, mainostoimistoja, ICT-palveluja ja tilitoimistoja.

4. Vertaistukea ja kehittymistä
Pääset toimialakohtaisen tiedon äärelle. Ohjaamme kehittymistäsi järjestämällä mm. teemakohtaisia koulutuksia ja tapahtumia sekä autamme löytämään yritystoimintaasi tukevia tukiverkostoja.

Yrittäjän Etumatka

– Näin niitä asiakkaita hankitaan ja pidetään

1. Onhan kaikki kunnossa?   2. Selkeämpi suunta yhdessä   3. Voimaa verkostosta

Asiakkaat ovat yrittäjän bisnes. Etumatka-palvelun avulla ensimmäisen tilikauden yrittäjänä pääset paremmin kiinni yrityksen kannattavuuden kulmakiveen, eli asiakaslähtöiseen myyntiin- ja markkinointiin. Pysähdytään hetkeksi arvioimaan, mitä yrittäjyys on sinulle opettanut. Tavoititko niitä asiakkaita, joita aluksi ajattelit? Kokeilitko niitä markkinoinnin keinoja, joita suunnittelit? Mitä voisit tehdä saadaksesi myyntiä juuri nyt? Sitten unohdetaan kaikki tekosyyt ja napataan asiakkaat yrityksesi keskiöön ja tehdään selkeämmät suunnitelmat tekojen tueksi.

Saat kaiken tämän ja oikeasti vielä enemmän

1. Yrittäjyysasiantuntijan sparraushetket
Voit tilanteesi mukaan varata jopa viisi 1,5 tunnin henkilökohtaista tapaamista yrittäjyysasiantuntijan kanssa. Yhdessä mietimme, mitkä ovat kilpailuetusi ja parhaat tavat kehittää asiakaslähtöistä myynti- ja markkinointiosaamistasi. Tapaamisissa käydään läpi esim. mitkä ovat myyntisi mittarit, miten niitä laaditaan ja käytetään, mitä sinun tulisi tietää tuotteistuksesta tai hinnoittelusta.

2. Konkreettisia työkaluja ja markkinointisuunnitelma
Päivitämme yhdessä kohderyhmäsi ja liiketoimintasuunnitelmasi paremmaksi ohjenuoraksi tekemisellesi. Autamme sinut hyvää vauhtiin markkinointisuunnitelman kanssa.

3. Erikoisiantuntijasparraus
Ohjaamme sinut yli 200 erityisasiantuntijasta koostuvan verkostomme kautta maksuttomaan sparraukseen, minkä kautta saat apua mm. mainonnan ja markkinoinnin asiantuntijoilta, some- ja digimarkkinoinnin osaajilta tai myynninkehittämisen asiantuntijoilta. Vaihtoehtoisesti voit valita myyntiin ja markkinointiin keskittyvän teemakoulun tukemaan kehittymistäsi.

4. Vertaistukea ja kehittymistä
Kauttamme pääset osaksi laajaa yritysten verkostoa sekä toimialakohtaisen tiedon äärelle. Ensimetrin Business Clubin avulla pystymme ohjaamaan kehittymistäsi järjestämällä mm. tapahtumia, infoja ja teemakoulutuksia sekä autamme sinua löytämään toimintaasi tukevia kumppaneita että asiakkaita.

Yrittäjän Jatkometri

– Päivitettyjä suunnitelmia, tehokkaita tekoja

1. Onhan kaikki kunnossa?   2. Turvataan taloutesi    3. Voimaa verkostosta

Jatkometri palvelun avulla pääset ensimmäisen tilikauden aikana turvaamaan ja virittämään liiketoimintaasi kestävämmäksi. Jotta pääset aloittavien yrittäjien ns. kuolemanlaakson yli, on syytä pysähtyä hetkeksi arvioimaan mitä yrittäjyys on sinulle opettanut. Mikä ollut yllättävää ja millaisia haasteista olet kohdannut? Missä asioissa olet onnistunut? Sitten unohdetaan kaikki tekosyyt ja keskitytään varmemman toimeentulon tekemiseen.

Saat kaiken tämän ja oikeasti vielä enemmän

1. Yrittäjyysasiantuntijan sparraushetket
Voit tilanteesi mukaan varata jopa viisi 1,5 tunnin henkilökohtaista tapaamista yrittäjyysasiantuntijan kanssa. Yhdessä mietimme, mitkä ovat parhaat tavat kehittää liiketoimintaasi askel kerrallaan ja millaista tukea tarvitset ja etsimme sinulle sopivia ratkaisuja haasteisiin, joita olet kohdannut.

2. Konkreettisia työkaluja ja luotettavat laskelmat
Meidän osaamistamme on nähdä asiat monipuolisesti laskelmien takana. Päivitämme yhdessä liiketoimintasuunnitelmasi työkaluksi suunnitelmallisempaan tekemiseen, autamme hinnoittelussa ja laskelmissa.

3. Ilmainen erikoisantuntijasparraus tai teemakoulu

Ohjaamme sinut yli 200 erityisasiantuntijasta koostuvan verkostomme kautta maksuttomaan sparraukseen, joka auttaa sinua siinä, mistä sinulle on juuri nyt eniten hyötyä. Voit myös valita teemakoulun tukemaan kehittymistäsi yrittäjänä, vaihtoehtoina esim. Verokoulu, Talouskoulu, Lakikoulu, Hinnoittelukoulu tai Myyntikoulu.

4. Verkostoitumista ja kehittymistä

Kauttamme pääset osaksi laajaa yritysten verkostoa, sekä toimialakohtaisen tiedon äärelle. Ohjaamme kehittymistäsi järjestämällä mm. teemakoulutuksia ja tapahtumia sekä autamme sinua löytämään toimintaasi tukevia kumppaneita ja asiakkaita.

Miksi Ensimetri?

Ensimetri on tukenasi, kun otat ensiaskeleesi yrittäjyyden maailmaan. Tehtävämme on helpottaa ja turvata valintojasi, valmentaa uusien yrittäjyyttä tukevien taitojen omaksumisessa ja antaa sinulle turvallinen asiantunteva tukiverkko yrittäjyyteen.

Ensimetri lukuina

44 000 neuvottua asiakasta

Asiakkaiden palvelutyytyväisyys 4,8 / 5

13 paikallista palvelupistettä ja
10 yrittäjyysasiantuntijaa

Yli 200 erikoisasiantuntijaa

16 000 perustettua yritystä

92% tuetuista yrityksistä toimii edelleen
3 vuotta perustamisesta

81% tuetuista yrityksistä toimii  edelleen
5 vuotta perustamisesta

Laatuvarmistettu palvelu ISO 9001

Top