fbpx

Yhteistyössä on voimaa

&

Erikoisasiantuntijamme

Alkavan yrittäjän tuki jo vuodesta 1993

Alkavan yrittäjän tuki Pirkanmaalla on ollut jo yli 25 vuotta Pirkanmaan Uusyrityskeskus ry . Neuvontapalvelumme  on vauhdittanut Pirkanmaan elinkeinoelämää tarjoamalla ensiluokkaista palvelua yritystoimintaa suunnitteleville henkilöille. Yhdistys toimii tiiviissä yhteistyössä Tampereen kaupunkiseudun yrityspalvelut Oy Ensimetrin kanssa.

Yhdistyksen tarkoituksena on tukea elinkeinoelämän kehittymisen yleisiä edellytyksiä sekä edistää uuden yritystoiminnan syntymistä alueelleen. Toimintaamme ohjaavat yrittäjiksi pyrkivät asiakkaamme sekä monipuolinen erikoisasiantuntijaverkostomme. Yhdistys on perustettu 24.8.1993 ja sen toiminnanjohtajana toimii Heikki Salo

Laatupolitiikka

Tavoitteenamme on edesauttaa elinkelpoisten yritysten syntymistä sekä työllisyyden parantumista. Toimintamme lähtökohtana ovat aina liiketaloudelliset perusteet; toimimme erillään sosiaalisista sekä työvoimapoliittisista päätöksistä.

Haluamme omalta osaltaan auttaa kiinnostuneita yrittäjäksi ryhtymiseen – karsimalla erilaisia olettamia ja ennakkoluuloja ja pyrkimällä karsimaan epäonnistumisia jo etukäteen. Kaikki kauttamme saatava palvelu on maksutonta ja jokaisessa tilanteessa henkilökohtaista sekä luottamuksellista.

Voit kääntyä puoleemme koska vaan ja autamme sinua – aina ja ainoastaan ammattitaidolla.

Laatusertifioitu palvelu

Sitoudumme kaikissa palveluissamme tarjoamaan seuraavia asioita:

Asiakaslähtöinen neuvonta – kysymyksiisi vastaaminen kuuluu päivätyöhömme
Luottamuksellisuus – sinun asiasi eivät kulje yritysneuvojaamme pidemmälle
Asiantuntijaverkosto – huippuosaamisen hyödyntäminen
Liikeideoiden sparraus – toimivuuden ja ajatuksen varmistaminen
Sidosryhmät ja kumppanuudet – toimivat suhteet viranomaisiin ja yrityselämään
Laillisuus – ja hyvän yritysetiikan noudattaminen
Avoimmuus – uusia asiakkaita ja sidosryhmiä kohtaan
Jatkuva kehittäminen – oman verkoston laajentaminen ja kehitys

Pirkanmaan Uusyrityskeskus ry:n ja Ensimetrin yhteistyö mahdollistaa ainutlaatuisen erikoisasiantuntijaverkoston asiakkaidemme käyttöön.

Ensimetrin ammattitaitoisten ja kokeneiden yrittäjyysasiantuntijoiden lisäksi asiakkaamme saavat käyttöönsä laajan ja luotettavan erikoisasiantuntijaverkostomme. Verkosto on ainutlaatuinen ja koostuu eri toimialojen yrityksistä sekä ammattilaisista. Asiakkaamme saavat maksutonta apua esimerkiksi yrityksen lakiasioihin, pankki- ja vakuutustoimintaan, markkinointiin – ja moneen muuhun! Erikoisasiantuntijoiden palvelujen piiriin pääsee varaamalla ajan Ensimetrin yrittäjyysasiantuntijalle.

Yrittäjä, haluatko erikoisasiantuntijaksi?

Erikoisasiantuntijaverkostomme on ympäristö, jossa monen eri alan toimijat jakavat tietotaitoaan alkaville yrittäjille.

Verkostossa toimiminen edellyttää maksuttomien palvelujen tarjoamista aloittaville yrittäjille yrityksen perustamisen alkuvaiheessa. Kun avustat yrittäjän oikealle polulle ja olet mukana hänen ensimetreillään, on tämä tulevaisuudessa sinun potentiaalinen asiakkaasi.

 

Mikäli olet kiinnostunut erikoisasiantuntijatehtävistä Ensimetrillä, ota yhteyttä kehittämispäällikkö Kaj Heiniöön (050 371 5030) tai kaj.heinio(at)ensimetri.fi

Ammatti työksi -Työ rahaksi  -hankkeen kohderyhmänä ovat alueen ammatilliset opiskelijat ja näistä opinnoista juuri valmistuneet.

Toissijaisena kohderyhmänä ovat oppilaitosten opettajat ja yrittäjyyskasvatuksen toimijat alueella, joille tuotetaan ajantasaista tietoa heidän työnsä tueksi.

Hankeen projektipäällikkönä toimii  yrittäjyysasiantuntija Mirja Taipale.

Tutustu hankkeeseen tarkemmin tästä

Erikoisasiantuntijaverkostomme yritykset

HELPOSTILASKU

HelpostiLasku on suunniteltu helpottamaan pienyritysten ja yrittäjien työpäivää. Helppokäyttöisellä laskutusohjelmalla hoidat laskutukseen liittyvät tehtävät nopeasti ja aikaa säästyy omaan liiketoimintaasi!

Ensimetrin asiakkaille M-tason käyttö 6 kuukautta veloituksetta, käytä hyväksesi!

www.helpostilasku.fi

MIKÄ IHMEEN COLORO?

Coloro on graafisen alan iloinen kasvuyritys. Vuonna 2018 perustettu yhtiömme työllistää jo reilut 50 henkeä ja vaihtaa lähes kahdeksan miljoonaa euroa. Toimimme Vantaalta ja Tampereelta käsin ja palvelemme asiakkaitamme koko Suomen alueella.

Ja miksi kummassa tämän pitäisi kiinnostaa sinua?

Suomessa graafinen ala on keskittynyt voimakkaasti. Realistisia vaihtoehtoja fyysisten pintojen värjäämiseen on vain muutamia. Me tuomme tarjolle yrittäjävetoisen, kotimaisen vaihtoehdon. Maailmalla puolestaan ala kasvaa reippaasti ja sen fiksut käyttökohteet on löydetty. Haluamme tuoda tuon viisauden myös rakkaaseen kotimaahamme.

Mitäs meiltä sitten kandee ostaa?

Myymälämarkkinointi, tapahtumatuotannot, tilabrändäykset, ikkuna- ja ajoneuvoteippaukset ja ihan tavalliset painotuotteet ja tulosteet. Niistä on arkemme tehty. Lupaamme jeesata kun mietit mihin ja miten printtiä käyttäisit. Autamme löytämään fiksuimman tavan tuottaa matskusi.

Ei graafinen ala ole pölyinen.

Se on iloinen, värikäs ja tuloksia tuottava.

Heitä meille koepallo tai kerro meistä eteenpäin.

Yllätyt. Iloisesti.

Tutustu meihin paremmin. https://www.coloro.fi/lyhyesti

MAINOSTOIMISTO UHMA

Uhma Oy on datavetoinen ja haastava mainostoimisto Tampereelta. Missiomme on järkeistää asiakkaidemme markkinointia, yhdistää kustannustehokkaasti sekä perinteistä että uutta mediaa. Uhmata pinttyneitä tapoja ja etsiä asiakkaillemme mahdollisimman tehokkaita keinoja toteuttaa ja mitata markkinointiviestintäänsä. Me emme tarjoa sinulle mitä haluat, vaan sen mitä tarvitset.

www.uhma.fi

POPUP MEDIA

www.popupmedia.fi

ASIANAJOTOIMISTO KLINGENDAHL

Laadukas asianajo edellyttää kykyä hahmottaa kokonaisuuksia sekä samalla kykyä ymmärtää, mikä kussakin tapauksessa on asiakkaamme edun kannalta olennaista ja tarkoituksenmukaista. Juridiikka ei ole meille pääasia vaan väline asiakkaidemme tavoitteiden saavuttamiseksi.

Oikeudellisten kokonaisuuksien hallinta edellyttää laajaa perusosaamista liiketoiminnan eri alueilta.

www.klingendahl.com

Erikoisasiantuntijamme toimialoittain:

AJONEUVOJEN MYYNTI

ELINKEINO- JA KEHITYSYHTIÖT

INFORMAATIOPALVELUT

INTERNET- JA IT-PALVELUT SEKÄ SÄHKÖINEN MARKKINOINTI

JULKINEN HALLINTO

KAUPPAKAMARIT

KAUPUNGIT JA KUNNAT

KORKEAKOULUT JA OPPILAITOKSET

LAKINEUVONTA

LASKUTUS-, PALKANMAKSU- JA MAKSUNVALVONTAPALVELUT SEKÄ TALOUDENHALLINTAOHJELMAT

LIIKETOIMINNAN KEHITTÄMINEN, KOULUTUS JA KONSULTOINTI

MAINOSTOIMISTOT

MEDIA

MESSUPALVELUT

PAINOTUOTTEET JA TEIPPAUKSET

PATENTTI- JA TAVARAMERKKINEUVONTA

RAHOITUSPALVELUT

TAKSI JA HENKILÖKULJETUSPALVELUT

TEOLLISUUS

TILINTARKASTUSPALVELUT

TILITOIMISTOT

TOIMISTOLAITTEET JA TARVIKKEET

TOIMITILAPALVELUT

TYÖTTÖMYYSKASSAT

VAKUUTUSYHTIÖT

VEROASIANTUNTIJAT

YRITTÄJÄYHDISTYKSET

YRITYSKAUPAT

YRITYSKUMMIT

Top