fbpx

YRITYSNEUVONTA

Yrittäjyysasiantuntijamme tukenasi yrittäjyyden polulla

Yrittäjyysasiantuntijamme tekevät alkavan yrittäjän neuvontaa suurella sydämellä!

Yrittäjyysasiantuntijoillamme on vankka kokemus lukuisista liikeideoista ja haluamme jakaa tietotaitomme kanssasi, jotta saisit parhaan mahdollisen alun yritystoiminnallesi.

Pitääkö yritysidea olla hiottu ja viimeistelty, jotta voi varata ajan Ensimetriin?

Ei tarvitse. Meille voit varata ajan vaikka ajatuksesi yrittäjyydestä olisi aivan pieni haave vasta. Et tarvitse vielä suuria suunnitelmia tai valmiita laskelmia, ajatus yrittäjyydestä riittää. Voit keskustella ideastasi yrittäjyysasiantuntijamme kanssa turvallisesti ja luottamuksella sekä saat arvion yritysideasi kannattavuudesta. Tarvittaessa saat neuvoja ja kehitysehdotuksia ideasi kannattavuuden parantamiseen.

Onko  liiketoimintasuunnitelman oltava tehtynä ensimmäisessä tapaamisessa?

Ei tarvitse. Liiketoimintasuunnitelma on todella hyvä työkalu yritystoimintasi suunnitteluvaiheessa ja sen avulla hahmotat tärkeitä asioita tulevassa toiminnassasi, mutta et tarvitse sitä vielä ensitapaamisessa. Yrittäjyysasiantuntijamme neuvovat sinua liiketoimintasuunnitelman laatimisessa sekä erilaisten laskelmien tekemisessä.

Toki jos olet jo tehnyt liiketoimintasuunnitelmasi, ota ihmeessä se tapaamiseen mukaan. Oletkin jo askeleen lähempänä yrittäjyyttä!

Ensimetrin asiakkaana saat myös erikoisasiantuntijaverkostomme käyttöösi.

Ensimetrin ainutlaatuinen erikoisasiantuntijaverkosto koostuu eri toimialojen huippuammattilaisista. Tarittaessa saat heiltä alakohtaista opastusta, sparrausta, näkemystä tai kokemusta yrittäjäurasi alkuvaiheeseen. Toimialoja on lukuisia ja löydämme juuri sinulle sopivat sparraajat yrittäjäurasi alkuun.

Tutustu erikoisasiantuntijaverkostoomme.

 

Ensimetrissä on käynyt *45 000 henkilökohtaisesti neuvontaa saanutta asiakasta * asiakastyytyväisyytemme on 4.8 (asteikkolla 1-5) * avullamme on  perustettu yli 17 000 yritystä ja niistä 80 % on edelleen toiminnassa viiden vuoden jälkeen.

Top