fbpx

YRITTÄJÄKSI?

Yrittäjyys on valinta sekä mahdollisuus, jota suosittelemme!

Tutustu Jaakon yrittäjäpolkuun!

Kuuntele Yrittäjyysukon pohdintoja yrittäjyydestä!

Yrityksen perustamisen ABC

Yrityksen perustaminen on helpompaa kuin luulit.

Yrityksen perustaminen siten, että yrittäjyyden alkutaipaleet kulkisivat mahdollisimman sujuvasti, on asia erikseen.
Kun haluat kulkea loogisen tien, Ensimetrin yrityksen perustamisen ABC auttaa sinut alkuun. 

Tutustu steppeihin tästä!

Tehtävänäsi on keksiä liikeidea. Älä pelästy, ideoita on maailma pullollaan. Se voi liittyä esimerkiksi palvelun tuottamiseen, omaan tuotteeseen, asiantuntijatyöhön tai ihan uuteen keksintöön.

Tarjoamme yritysneuvontaa vuosien kokemuksella. Käymme läpi liikeideasi sekä arviomme sitä. Lisäksi selvitämme sinun henkilökohtaisia mahdollisuuksiasi menestyä yrittäjänä.

Maksuton ja luottamuksellinen tapaaminen yrittäjyysasiantuntijamme kanssa. Käydään läpi liikeideaa ja yrittäjyyden edellytyksiä.

Käymme läpi suunnitelmasi ja ideasi asiantuntevan henkilön opastuksella. Teemme kartoitusta ideaasi liittyvän toimialan markkinoista sekä sen mahdollisuuksista.

Kannattavuuslaskelma on keino selvittää, kannattaako ideaasi jatkojalostaa, muuttaa tai kehittää. Teemme yhdessä kanssasi erilaisia laskelmia, joiden avulla saamme selville yrityksesi konkreettisen perustan.

Liiketoimintasuunnitelma täytyy tehdä, sillä sen avulla pystyt hahmottamaan isoja kokonaisuuksia ja tutkimaan ideaasi päältä päin. Liiketoimintasuunnitelma on tärkeä työkalu myös jatkossa yrityksesi kehittämistä varten.

Starttiraha on henkilökohtainen tuki yrittäjäksi aikovalle ja Finnvera hyvä kumppani rahoitusta suunniteltaessa pankkien ohella. Mahdollisuuksia on myös muita, kerromme niistä paikan päällä lisää!

Me olemmme tukenasi, mutta tässä vaiheessa päätös on sinun. On ensimetrisi aika!

VARAA AIKA ENSIMETRIIN

Neuvonnassa pääset juttelemaan yrittäjyysasiantuntijan kanssa ajatuksistasi ja ideoistasi. Saat arvion yritysideasi kannattavuudesta sekä kehitysehdotuksia liikeideaasi ja toimintasuunnitelmaasi. Tarvittaessa pääset hyödyntämään laajaa ja luotettavaa erikoisasiantuntijaverkostoamme. Neuvontamme on aina luottamuksellista!

LATAA YRITYKSEN PERUSTAMISEN OPAS

Lataa oppaan maksuton verkkoversio tästä!

Top