fbpx

ERIKOISASIANTUNTIJAVERKOSTO

Pirkanmaan Uusyrityskeskus ry on Yrittäjyysbuusti palveluntarjoaja

Asiakkaamme saavat Ensimetrin ammattitaitoisten ja kokeneiden yrittäjyysasiantuntijoiden lisäksi käyttöönsä laajan ja luotettavan erikoisasiantuntijaverkostomme. Verkosto on ainutlaatuinen ja koostuu eri toimialojen yrityksistä sekä ammattilaisista. Asiakkaamme saavat maksutonta apua esimerkiksi yrityksen lakiasioihin, pankki- ja vakuutustoimintaan, markkinointiin – ja moneen muuhun! Erikoisasiantuntijoiden palvelujen piiriin pääsee varaamalla ajan Ensimetrin yrittäjyysasiantuntijalle.

Yrittäjä, haluatko liittyä erikoisasiantuntijaverkostoomme?

Erikoisasiantuntijaverkostomme on ympäristö, jossa monen eri alan toimijat jakavat tietotaitoaan alkaville yrittäjille.

Verkostossa toimiminen edellyttää maksuttomien palvelujen tarjoamista aloittaville yrittäjille yrityksen perustamisen alkuvaiheessa. Kun avustat yrittäjän oikealle polulle ja olet mukana hänen ensimetreillään, on tämä tulevaisuudessa sinun potentiaalinen asiakkaasi.

Mikäli olet kiinnostunut erikoisasiantuntijatehtävistä Ensimetrillä, ota yhteyttä kehittämispäällikkö Kaj Heiniöön (050 371 5030) tai kaj.heinio(at)ensimetri.fi

Erikoisasiantuntijaverkostomme yritykset

TAMPEREEN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY

”Lähdimme yhteistyöhön Ensimetrin kanssa, koska haluamme edistää ja tukea alueen naisyrittäjiä yrityksen perustamisessa ja liiketoiminnan kehittämisessä.

Tarjoamme kuukausittain erilaisia koulutus- ja verkostoitumistapahtumia, ja kutsumme Ensimetrin asiakkaat mukaan yhteen veloituksettomaan koulutukseen. Muut TSYNin tapahtumat ovat avoimia jäsenille – tervetuloa siis mukaan toimintaan! ”

https://www.tsyn.fi/

MARKETING FLOW

Marketing Flown asiantuntijoilla on monen vuoden kokemus startup-yrityksistä kansainvälisiin pörssiyhtiöihin. Meiltä löytyy myös näyttävä referenssilistaus onnistuneista markkinointistrategioista ja ‑kampanjoista. Voimme tarjota monipuolisen valikoiman markkinointi‑ ja viestintäpalveluja laajan ammattilaisverkoston kautta.

Asiakkaamme käyttävät meitä ulkoistettuina markkinoinnin asiantuntijoina, konseptisuunnittelussa, uusien palveluiden lanseerauksessa sekä innovatiivisten markkinointi- ja viestintäratkaisuiden kehittämisessä.

https://marketingflow.fi/

HELPOSTILASKU

HelpostiLasku on suunniteltu helpottamaan pienyritysten ja yrittäjien työpäivää. Helppokäyttöisellä laskutusohjelmalla hoidat laskutukseen liittyvät tehtävät nopeasti ja aikaa säästyy omaan liiketoimintaasi!

Ensimetrin asiakkaille M-tason käyttö 6 kuukautta veloituksetta, käytä hyväksesi!

www.helpostilasku.fi

POPUP MEDIA

PopUp Media on energinen mainostoimisto, missä asiat tehdään persoonallisella, tehokkaalla ja helposti lähestyttävällä tavalla. Tarjoamme monipuolisesti palveluita mainosalalta – ja sen yli! Laatu, tyylikkyys sekä tehokkuus kuuluvat meidän sanavarastoomme. Toimimme tiiviissä yhteistyössä niin omassa tiimissämme, kuin asiakkaiden ja yhteystyökumppaneidemmekin kanssa.

Poppoomme koostuu alan ammattilaisista, jossa kaikki toimimme omalla vahvuusalueellamme yhteensä kymmenien vuosien kokemuksella. Yhdistämällä vankan tiimityömme ja projektinhallintamme, olemme dynaaminen viisikko, jossa työt etenevät nopeasti ja ammattitaitoisesti myös asiakkaan näkökulmasta. Kehitämme alati osaamistamme ja palveluamme, jotta voimme tuottaa parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme.

Uskalla inspiroitua osoitteessa www.popupmedia.fi

Erikoisasiantuntijamme toimialoittain:

AJONEUVOJEN MYYNTI

ELINKEINO- JA KEHITYSYHTIÖT

HOIVAPALVELUT

INTERNET- JA IT-PALVELUT SEKÄ SÄHKÖINEN MARKKINOINTI

JULKINEN HALLINTO

KAUPPAKAMARIT

KAUPUNGIT JA KUNNAT

KORKEAKOULUT JA OPPILAITOKSET

LAKINEUVONTA

LASKUTUS-, PALKANMAKSU- JA MAKSUNVALVONTAPALVELUT SEKÄ TALOUDENHALLINTAOHJELMAT

LIIKETOIMINNAN KEHITTÄMINEN, KOULUTUS JA KONSULTOINTI

MAINOSTOIMISTOT

MARKKINOINTI- JA VIESTINTÄPALVELUT

MEDIA

MESSUPALVELUT

PATENTTI- , TAVARAMERKKI JA IPR-NEUVONTA

RAHOITUSPALVELUT

TEOLLISUUS

TERVEYSTEKNOLOGIA

TILINTARKASTUSPALVELUT

TILITOIMISTOT

TOIMITILAPALVELUT

TYÖTTÖMYYSKASSAT

VAKUUTUSYHTIÖT

VEROASIANTUNTIJAT

YRITTÄJÄYHDISTYKSET

YRITYSKAUPAT

YRITYSKUMMIT

Top