PALVELUT

Yrittäjyyttä suunnitteleville ja uusille yrittäjille

NEUVONTA

Saat kauttamme huippuammattilaisten sparrausta
ja neuvontaa yrityksesi ensimetreille!

KOULUTUKSET

Tarjoamme kuukausittain ajankohtaisia ja kattavia
koulutustilaisuuksia yritystaipaleen eri vaiheisiin.

ASIANTUNTIJAT

Ensimetrin verkostoon kuuluvat kokeneet ja monialaiset
asiantuntijat ja yritykset ovat täällä sinua varten.

HENKILÖKOHTAISTA NEUVONTAA

Harkitsetko yrittäjyyttä? Autamme mielellämme, kun kaipaat lisätietoja mahdollisuuksistasi yrittäjänä. Vai onko sinulla jo liikeidea, johon kaipaisit ammattilasten näkemystä? 

Tarjoamme ensiluokkaista ja puolueetonta neuvontaa, kun liikeideasi tarvitsee ulkopuolisia silmiä ja korvia. Ideasi kehittely voi olla ihan alkuvaiheessa tai se voi olla jo viimeistelyvaiheessa.

Mikäli mielessäsi on edes pienikin bisnes tai ajatuksen aavistus, voit kävellä suoraan Ensimetrille – teemme niistä yhdessä konkreettisen!

Mitä yritysneuvonnassa tapahtuu?

Neuvonnassa pääset juttelemaan yrittäjyysasiantuntijamme kanssa ajatuksistasi ja ideoistasi. Vankka kokemuksemme lukuisista liikeideoista ja tietotaitomme erilaisista trendeistä auttaa sinut alkuun matkalla kohti yrittäjyyttä. Saat arvion yritysideasi kannattavuudesta sekä kehitysehdotuksia liikeideaasi ja toimintasuunnitelmaasi.

Neuvontamme on aina sataprosenttisesti luottamuksellista ja maksutonta!

Ensimetrin asiakkaana saat myös erikoisasiantuntijaverkostomme käyttöösi.

Ensimetrin ainutlaatuinen erikoisasiantuntijaverkosto koostuu eri toimialojen huippuammattilaisista. Saat heiltä alakohtaista opastusta, sparrausta, näkemystä tai kokemusta yrittäjäurasi alkuvaiheeseen. Toimialoja on lukuisia ja löydämme juuri sinulle sopivat sparraajat yrittäjäurasi alkuun.

Tutustu erikoisasiantuntijaverkostoomme.

KEVYTYRITTÄJYYDEN NEUVONTA

Ns. kevytyrittäjyys on kasvava toimintamalli. Joskus se on helpoin tapa aloittaa oman yritysidean testaaminen, ja se voi myös mahdollistaa yrittäjyyden silloin, kun oman yrityksen perustaminen ei ole taloudellisesti kannattavaa. Mitä se kevytyrittäjyys sitten tarkoittaa, miten voi toimia kevytyrittäjänä ja mitä on otettava huomioon – näitä asioita on hyvä selvittää omalla kohdalla ennen kuin aloittaa, varsinkin kun lainsäädäntö ei tunnista kevytyrittäjä-käsitettä. Erilaisia palveluntuottajia on lukuisia, neuvonnassa käydään läpi niiden yhtäläisyyksiä ja eroja, jotta on tietoa, miltä pohjalta valitsee itselleen sopivimman palvelun.

OSUUSKUNTANEUVONTA

Neuvonta on tarkoitettu sekä osuuskunnan perustamista että osuuskuntaan liittymistä miettiville.

Neuvonnassa käydään läpi osuuskunta yritysmuotona, soveltuminen asiakkaan/asiakkaiden suunnittelemaan liiketoimintaan, osuuskunnan perusperiaatteet ja toimintatavat, osuuskunnan hallinto, varojen jako ja oman pääoman keräämisen tavat. Lisäksi liiketoimintamallin edellyttämä muu lainsäädäntö, kuten mahdolliset luvat, henkilöjäsenten asema ja työsuhteen perusteet, verotus ym.

Perustamisessa tarvittavat paperit, osuuskunnan sääntöjen sisällöt ja sääntöjen tekeminen. Neuvonnan tavoitteena on saada osuuskunnan liiketoiminta vahvalle pohjalle.

Osuuskuntaan liittymistä miettivälle neuvonta sisältää samat osuuskunnan perusperiaatteiden selvittämisen, mutta myös mitä erityisesti on huomioitava liittyessä valmiiseen liiketoimintaan ja millä asioilla on merkitystä asiakkaan omassa tilanteessa. Lisäksi asiakas saa tietoa toimivista osuuskunnista, joita voi kontaktoida.

ENSIMETRI BUSINESS CLUB -KOULUTUKSET

Ensimetri Business Club tarjoaa monipuolisesti maksuttomia ja maksullisia asiantuntija- ja koulutuspalveluita niin yrittäjäksi aikoville kuin yrittäjille.

TeemaKoulut ja TeemaInfot sisältävät ajankohtaista asiaa  yritysten ja liikeideoiden kehittämiseen sekä jatkojalostamiseen. AsiantuntijaTreffit, joissa tarjotaan yrityskohtaista ja henkilökohtaista neuvontaa, on suunnattu jo toimiville yrityksille ja niiden yrittäjille. YritysTreffit taas toimivat tehokkaina verkostoitumistilaisuuksina kaikille yrityksille – ilman turhaa jäykistelyä.

EMBC:n tilaisuudet ja tapahtumat ovat ajankohtaisia, ja palveluiden kouluttajat sekä vetäjät oman alansa osaavia ammattilaisia. Kaikki palvelut on suunniteltu käytännönläheisiksi ja helposti lähestyttäviksi – hyppää siis rohkeasti mukaan, vaikka jo tänään!

Tutustu koulutuksiin tästä!

ensimetri_businessclub
learn2earn_pikku

LEARN2EARN – Työtilaisuuksia ja töille tekijöitä

Ensimetrin Learn2Earn -palvelu tarjoaa osaajille monipuolisia työllistymismahdollisuuksia ja pk-yrityksille keinon löytää eri alojen tekijöitä vaihteleviin toimenkuviin ja tarpeisiin. Palvelu merkitsee uutta työtä tai suuntaa etsiville erilaisia ansaintatapoja, verkoston kasvattamista, ideoita ja itsensä kehittämistä. Pk-yrityksille se taas mahdollistaa joustavan tavan työllistää, kehittää tuotetta sekä liiketoimintaa, tai löytää kauan kaivattu ammattilainen.

Learn2Earnin kautta pk-yritykset voivat työllistää esimerkiksi projektityöntekijät ja myynnin ammattilaiset – joustavasti laskutuspalvelun kautta tai suoraan työsuhteeseen. Muita toteuttamistapoja ovat niin työkokeilut kuin alihankintasopimuksetkin, joiden kautta osaajia kannustetaan myös rohkeasti yrittäjyyteen.

Tutustu Learn2Earniin tarkemmin tästä!

VARAA AIKA ENSIMETRIIN

Neuvonnassa pääset juttelemaan yrittäjyysasiantuntijan kanssa ajatuksistasi ja ideoistasi. Saat arvion yritysideasi kannattavuudesta sekä kehitysehdotuksia liikeideaasi ja toimintasuunnitelmaasi. Tarvittaessa pääset hyödyntämään laajaa ja luotettavaa erikoisasiantuntijaverkostoamme. Neuvontamme on aina luottamuksellista!

Top