PALVELUT

Yrittäjyyttä suunnitteleville ja uusille yrittäjille

NEUVONTA

Saat kauttamme huippuammattilaisten sparrausta
ja neuvontaa yrityksesi ensimetreille!

KOULUTUKSET

Tarjoamme kuukausittain ajankohtaisia ja kattavia
koulutustilaisuuksia yritystaipaleen eri vaiheisiin.

ASIANTUNTIJAT

Ensimetrin verkostoon kuuluvat kokeneet ja monialaiset
asiantuntijat ja yritykset ovat täällä sinua varten.

YRITYKSEN PERUSTAMISEN NEUVONTA

Harkitsetko yrittäjyyttä? Haluaisitko apua heti kun heureka yllättää? Vai onko sinulla jo liikeidea, johon kaipaisit ammattilasten näkemystä? 

Tarjoamme ensiluokkaista neuvontaa silloin, kun liikeideasi tarvitsee ulkopuolisia silmiä ja korvia. Ideasi kehittely voi olla ihan alkuvaiheessa tai se voi olla jo viimeistelyvaiheessa. Autamme mielellämme myös silloin, kun kaipaat lisätietoja mahdollisuuksistasi yrittäjänä.

Mikäli mielessäsi on edes pienikin bisnes tai ajatuksen aavistus, voit kävellä suoraan Ensimetrille – teemme niistä yhdessä konkreettisen!

Mitä yritysneuvonnassa tapahtuu?

Neuvonnassa pääset juttelemaan yritysneuvojan kanssa ajatuksistasi ja ideoistasi. Vankka kokemuksemme lukuisista liikeideoista ja tietotaitomme erilaisista trendeistä auttaa sinut alkuun matkalla kohti yrittäjyyttä. Saat arvion yritysideasi kannattavuudesta sekä kehitysehdotuksia liikeideaasi ja toimintasuunnitelmaasi. Tarvittaessa pääset hyödyntämään laajaa ja luotettavaa asiantuntijaverkostoamme.

Neuvontamme on aina sataprosenttisesti luottamuksellista ja maksutonta!

ASIANTUNTIJAT PALVELUKSESSANNE

Ensimetrin asiantuntijat koostuvat eri toimialojen huippuammattilaisista. Saat heiltä alakohtaista opastusta, sparrausta, näkemystä tai kokemusta yrittäjäurasi alkuvaiheeseen. Toimialoja on lukuisia ja löydät varmasti itsellesi sopivan sparraajan yrittäjäurasi alkuun. Ota yhteyttä yritysneuvojaamme ja liity mukaan Ensimetrin asiakkaaksi – saat käyttöösi kattavan asiantuntijaverkostomme!

Tutustu asiantuntijoihin tästä!

Yritys asiantuntijat
ensimetri_businessclub

ENSIMETRI BUSINESS CLUB -KOULUTUKSET

Ensimetri Business Club tarjoaa monipuolisesti maksuttomia ja maksullisia asiantuntija- ja koulutuspalveluita niin yrittäjäksi aikoville kuin yrittäjille.

TeemaKoulut ja TeemaInfot sisältävät ajankohtaista asiaa  yritysten ja liikeideoiden kehittämiseen sekä jatkojalostamiseen. AsiantuntijaTreffit, joissa tarjotaan yrityskohtaista ja henkilökohtaista neuvontaa, on suunnattu jo toimiville yrityksille ja niiden yrittäjille. YritysTreffit taas toimivat tehokkaina verkostoitumistilaisuuksina kaikille yrityksille – ilman turhaa jäykistelyä.

EMBC:n tilaisuudet ja tapahtumat ovat ajankohtaisia, ja palveluiden kouluttajat sekä vetäjät oman alansa osaavia ammattilaisia. Kaikki palvelut on suunniteltu käytännönläheisiksi ja helposti lähestyttäviksi – hyppää siis rohkeasti mukaan, vaikka jo tänään!

Tutustu koulutuksiin tästä!

LEARN2EARN – Työtilaisuuksia ja töille tekijöitä

Ensimetrin Learn2Earn -palvelu tarjoaa osaajille monipuolisia työllistymismahdollisuuksia ja pk-yrityksille keinon löytää eri alojen tekijöitä vaihteleviin toimenkuviin ja tarpeisiin. Palvelu merkitsee uutta työtä tai suuntaa etsiville erilaisia ansaintatapoja, verkoston kasvattamista, ideoita ja itsensä kehittämistä. Pk-yrityksille se taas mahdollistaa joustavan tavan työllistää, kehittää tuotetta sekä liiketoimintaa, tai löytää kauan kaivattu ammattilainen.

Learn2Earnin kautta pk-yritykset voivat työllistää esimerkiksi projektityöntekijät ja myynnin ammattilaiset – joustavasti laskutuspalvelun kautta tai suoraan työsuhteeseen. Muita toteuttamistapoja ovat niin työkokeilut kuin alihankintasopimuksetkin, joiden kautta osaajia kannustetaan myös rohkeasti yrittäjyyteen.

Tutustu Learn2Earniin tarkemmin tästä!

learn2earn_pikku

VARAA AIKA ENSIMETRIIN

Neuvonnassa pääset juttelemaan yritysneuvojan kanssa ajatuksistasi ja ideoistasi. Saat arvion yritysideasi kannattavuudesta sekä kehitysehdotuksia liikeideaasi ja toimintasuunnitelmaasi. Tarvittaessa pääset hyödyntämään laajaa ja luotettavaa asiantuntijaverkostoamme. Neuvontamme on aina luottamuksellista!

Top