fbpx

HENKILÖKOHTAINEN NEUVONTA

Yrittäjyyttä suunnitteleville ja uusille yrittäjille

NEUVONTA

Saat kauttamme huippuammattilaisten sparrausta
ja neuvontaa yrityksesi ensimetreille!

KOULUTUKSET

Tarjoamme kuukausittain ajankohtaisia ja kattavia
koulutustilaisuuksia yritystaipaleen eri vaiheisiin.

ASIANTUNTIJAT

Ensimetrin verkostoon kuuluvat kokeneet ja monialaiset
asiantuntijat ja yritykset ovat täällä sinua varten.

Henkilökohtaista ja asiantuntevaa neuvontaa juuri sinulle!

Harkitsetko yrittäjyyttä? Autamme mielellämme, kun kaipaat lisätietoja mahdollisuuksistasi yrittäjänä. Vai onko sinulla jo liikeidea, johon kaipaisit ammattilaisten näkemystä? 

Tarjoamme ensiluokkaista ja puolueetonta neuvontaa, kun liikeideasi tarvitsee ulkopuolisia silmiä ja korvia. Ideasi kehittely voi olla ihan alkuvaiheessa tai se voi olla jo viimeistelyvaiheessa.

Mikäli mielessäsi on edes pienikin bisnes tai ajatuksen aavistus, varaa oma neuvonta-aikasi tästä! 

Mitä yritysneuvonnassa tapahtuu?

Neuvonnassa pääset juttelemaan yrittäjyysasiantuntijamme kanssa ajatuksistasi ja ideoistasi. Vankka kokemuksemme lukuisista liikeideoista ja tietotaitomme erilaisista trendeistä auttaa sinut alkuun matkalla kohti yrittäjyyttä. Saat arvion yritysideasi kannattavuudesta sekä kehitysehdotuksia liikeideaasi ja toimintasuunnitelmaasi.

Neuvontamme on aina sataprosenttisesti luottamuksellista ja maksutonta!

Ensimetrin asiakkaana saat myös erikoisasiantuntijaverkostomme käyttöösi.

Ensimetrin ainutlaatuinen erikoisasiantuntijaverkosto koostuu eri toimialojen huippuammattilaisista. Saat heiltä alakohtaista opastusta, sparrausta, näkemystä tai kokemusta yrittäjäurasi alkuvaiheeseen. Toimialoja on lukuisia ja löydämme juuri sinulle sopivat sparraajat yrittäjäurasi alkuun.

Tutustu erikoisasiantuntijaverkostoomme.

VARAA AIKA ENSIMETRIIN

Neuvonnassa pääset juttelemaan yrittäjyysasiantuntijan kanssa ajatuksistasi ja ideoistasi. Saat arvion yritysideasi kannattavuudesta sekä kehitysehdotuksia liikeideaasi ja toimintasuunnitelmaasi. Tarvittaessa pääset hyödyntämään laajaa ja luotettavaa erikoisasiantuntijaverkostoamme. Neuvontamme on aina luottamuksellista!

Top