fbpx

NYIK 2021

Nuorten yritysideakilpailu on taas käynnissä!

Jos olet 15-29 -vuotias ja sinulla on loistava yritysidea, toimi maaliskuun loppuun mennessä. 

Tänä vuonna kilpailussa on kaksi sarjaa:

  • Yrityssarja on tarkoitettu alle vuoden toimineille yrityksille.
  • Ideasarja on tarkoitettu yritysideoille, joille ei ole perustettu vielä y-tunnusta.

Hae kilpailuun tästä 31.3.2021 mennessä!

Kilpailun säännöt:

Yritysideasi voi olla miltä alalta hyvänsä, se voi liittyä esim. harrastuksiin, työhön tai opiskeluun. Yritys voi olla myös sivutoiminen tai perustamisvaiheessa, kunhan tulevaisuuden liiketoimintanäkymät näyttävät lupaavilta.

Tuomaristo valitsee hakemusten perusteella molemmista sarjoista 3 parasta ideaa haastatteluun. Lopulliset voittajat valitaan hakemuksen ja haastattelun perusteella. Palkittaville ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Palkinnot:

Yrityssarja:

I 1000 €

II 250 €

III 250 €

Rahapalkinnon lisäksi Crazy Town tarjoaa yrityssarjan kolmelle parhaalle  3kk jäsenyyden. 

Ideasarja:

I 300 €

II 200 €

III 100 €

Lisätietoja antaa Tuuli-Elina Ruuskanen 0407571711, tuuli-elina@maikki.fi


Vuoden 2020 voittajat

1. palkinto Medified Oy, Valtteri Korkiakoski ja Jussi Kurikka

Medified Oy kehittää ohjelmistokokonaisuutta, jonka tavoitteena on mullistaa mielenterveyspotilaiden hoitoketju digitaalisen ja dynaamisen hoidon seurannan avulla. Mielenterveyspotilaille tarkoitetun mobiiliapplikaatio mahdollistaa tietoturvallisen, mutta tehokkaan hoidon seurannan hoitohenkilökunnan ja potilaan välille. Ohjelmisto mahdollistaa entistä paremman resurssien kohdistamisen terveydenhuollossa niihin potilaisiin, jotka tarvitsevat hoitoa kaikkein eniten, mutta samalla pitää huolta kaikkien potilaiden hyvinvoinnista.

2. palkinto Hypeletics Oy, Viivi Kettula

Hypeletics Oy tarjoaa ensimmäisenä suomalaisena yrityksenä lajivalmennusta sekä kilpailukoreografioita Freestyle Pom kilpacheerleadingin joukkueille. Palveluihin kuuluu myös kaikille avoimia tanssileirejä, kesäleirejä ja worksopeja, jotka edesauttavat eri joukkueissa harrastavien urheilijoiden verkostoitumista sekä lajin kehitystä.

3. palkinto Mona Ilona, Mona Karttunen

Mona Ilona tuottaa sosiaaliseen mediaan kuten Youtubeen, Instagramiin ja Tiktokiin tuotantoa sekä esiintyy  erilaisissa tapahtumissa.
Hän on myös Suomen ensimmäisen somevaikuttajien yhteisenasunnon, Meemitalon, yksi asukkaista.

Nuorten yritysideakilpailu 2020 voittajat.
(vas.) Mona Karttunen, Valtteri Korkiakoski, Jussi Kurikka ja Viivi Kettula

Vuosittaisen Nuorten yritysideakilpailun kautta Ensimetri® haluaa antaa tukensa nuorten yritysideoille ja vauhdittaa niiden lentoon lähtöä. Kilpailuun osallistuneet ovat alle 25-vuotiaita ja ideat on seulottu Ensimetrin asiakkaiden yritysideoista sekä Ensimetriin kilpailuaikana lähetetyistä ehdotuksista. Ideat perustuvat harrastuksiin, työkokemukseen tai opiskeluun.

Lisätietoa kilpailusta: Ensimetri, Kaj Heiniö p. 050 371 5030 tai kaj.heinio@ensimetri.fi

Top