fbpx

Nuorten yritysideakilpailu 2020

Nuorten yritysideakilpailu 2020 voittajat palkittiin!

Vuosittaisen Nuorten yritysideakilpailun kautta Ensimetri® haluaa antaa tukensa nuorten yritysideoille ja vauhdittaa niiden lentoon lähtöä. Kilpailuun osallistuneet ovat alle 25-vuotiaita ja ideat on seulottu Ensimetri® n asiakkaiden yritysideoista sekä Ensimetri® in kilpailuaikana lähetetyistä ehdotuksista. Ideat perustuvat harrastuksiin, työkokemukseen tai opiskeluun.

1. palkinto Medified Oy, Valtteri Korkiakoski ja Jussi Kurikka

Medified Oy kehittää ohjelmistokokonaisuutta, jonka tavoitteena on mullistaa mielenterveyspotilaiden hoitoketju digitaalisen ja dynaamisen hoidon seurannan avulla. Mielenterveyspotilaille tarkoitetun mobiiliapplikaatio mahdollistaa tietoturvallisen, mutta tehokkaan hoidon seurannan hoitohenkilökunnan ja potilaan välille. Ohjelmisto mahdollistaa entistä paremman resurssien kohdistamisen terveydenhuollossa niihin potilaisiin, jotka tarvitsevat hoitoa kaikkein eniten, mutta samalla pitää huolta kaikkien potilaiden hyvinvoinnista.

Lisätietoja: https://www.medified.fi/

2. palkinto Hypeletics Oy, Viivi Kettula

Hypeletics Oy tarjoaa ensimmäisenä suomalaisena yrityksenä lajivalmennusta sekä kilpailukoreografioita Freestyle Pom kilpacheerleadingin joukkueille. Palveluihin kuuluu myös kaikille avoimia tanssileirejä, kesäleirejä ja worksopeja, jotka edesauttavat eri joukkueissa harrastavien urheilijoiden verkostoitumista sekä lajin kehitystä.

Lisätietoja: @hypeletics

3. palkinto Mona Ilona, Mona Karttunen

Mona Ilona tuottaa sosiaaliseen mediaan kuten Youtubeen, Instagramiin ja Tiktokiin tuotantoa sekä esiintyy  erilaisissa tapahtumissa.
Hän on myös Suomen ensimmäisen somevaikuttajien yhteisenasunnon, Meemitalon, yksi asukkaista.

Lisätietoja: Mona Ilona

Mona Karttunen, Valtteri Korkiakoski, Jussi Kurikka ja Viivi Kettula

Lisätietoa kilpailusta: Ensimetri, Kaj Heiniö p. 050 371 5030 tai kaj.heinio@ensimetri.fi

Top