fbpx

Harkitsetko yrittäjyyttä?

Henkilökohtainen neuvonta

 

Henkilökohtaista ja asiantuntevaa yrityksen perustamisneuvontaa.

Harkitsetko yrittäjyyttä? Autamme mielellämme, kun kaipaat lisätietoja mahdollisuuksistasi yrittäjänä. Vai onko sinulla jo liikeidea, johon kaipaisit ammattilasten näkemystä? 

Ensimetri neuvoo yrittäjäksi haluavia Pirkanmaalla. Tavoitteenamme on auttaa kaikkia yrittäjyydestä kiinnostuneita saamaan paras mahdollinen alku yritystoiminnalle. Vankka kokemuksemme lukuisista liikeideoista ja tietotaitomme erilaisista trendeistä auttavat sinut alkuun.

Ideasi kehittely voi olla ihan alkuvaiheessa tai se voi olla jo viimeistelyvaiheessa. Mikäli mielessäsi on edes pienikin bisnes tai ajatuksen aavistus, varaa oma neuvonta-aikasi tästä! 

Mitä yritysneuvonnassa tapahtuu?

Neuvonnassa pääset juttelemaan yrittäjyysasiantuntijamme kanssa ajatuksistasi ja ideoistasi. Vankka kokemuksemme lukuisista liikeideoista ja tietotaitomme erilaisista trendeistä auttaa sinut alkuun matkalla kohti yrittäjyyttä. Saat arvion yritysideasi kannattavuudesta sekä kehitysehdotuksia liikeideaasi ja toimintasuunnitelmaasi.

Neuvontamme on aina sataprosenttisesti luottamuksellista ja maksutonta!

Ensimetrin asiakkaana saat myös erikoisasiantuntijaverkostomme käyttöösi.

Ensimetrin ainutlaatuinen erikoisasiantuntijaverkosto koostuu eri toimialojen huippuammattilaisista. Saat heiltä alakohtaista opastusta, sparrausta, näkemystä tai kokemusta yrittäjäurasi alkuvaiheeseen. Toimialoja on lukuisia ja löydämme juuri sinulle sopivat sparraajat yrittäjäurasi alkuun.

Tutustu erikoisasiantuntijaverkostoomme.

Top