KIINNOSTAAKO YRITTÄJYYS?

Alkavan yrittäjän neuvontaamme voi varata ajan kuka vain yrittäjyydestä kiinnostunut pirkanmaalainen.

Ensimetrin asiakkaana saat laajan neuvonta- ja valmennuspaketin maksutta sekä Pirkanmaan Uusyrityskeskus ry:n ainutlaatuisen erikoisasiantuntijaverkoston käyttöösi.

Pitääkö yritysidea olla hiottu ja viimeistelty, jotta voi varata ajan Ensimetriin?

Ei tarvitse. Meille voit varata ajan vaikka ajatuksesi yrittäjyydestä olisi aivan pieni haave vasta. Et tarvitse vielä suuria suunnitelmia tai valmiita laskelmia, ajatus yrittäjyydestä riittää. Voit keskustella ideastasi yrittäjyysasiantuntijamme kanssa turvallisesti ja luottamuksella sekä saat arvion yritysideasi kannattavuudesta. Tarvittaessa saat neuvoja ja kehitysehdotuksia ideasi kannattavuuden parantamiseen.

Onko  liiketoimintasuunnitelman oltava tehtynä ensimmäisessä tapaamisessa?

Ei tarvitse. Liiketoimintasuunnitelma on todella hyvä työkalu yritystoimintasi suunnitteluvaiheessa ja sen avulla hahmotat tärkeitä asioita tulevassa toiminnassasi, mutta et tarvitse sitä vielä ensitapaamisessa. Yrittäjyysasiantuntijamme neuvovat sinua liiketoimintasuunnitelman laatimisessa sekä erilaisten laskelmien tekemisessä.

Toki jos olet jo tehnyt liiketoimintasuunnitelmasi, ota ihmeessä se tapaamiseen mukaan. Oletkin jo askeleen lähempänä yrittäjyyttä!

Yrittäjyysasiantuntijoillamme on vankka kokemus lukuisista liikeideoista ja haluamme jakaa tietotaitomme kanssasi, jotta saisit parhaan mahdollisen alun yritystoiminnallesi. Varaa rohkesti aika ja tule juttelmaan!

Top