Svenska > Svenska

Låt Ensimetri bli din guide till företagsamhet

Det är ett stort beslut att bli företagare, men det lönar sig alltid att ta reda på möjligheterna. Kasta inte bort dina idéer, vare sig de fortfarande är outvecklade eller hur färdiga som helst. Det finns aldrig för många visioner om ny företagsverksamhet. Ensimetris syfte är att hjälpa personer som vill bli företagare att få all den information som finns att få om grundande av företag samt att ge synpunkter på hur företagsidén kan utvecklas till en fungerande affärsidé. Kontakta oss och hitta dina möjligheter! Ensimetris basrådgivning är avgiftsfri för kunden.

Förutom egna företagsrådgivare som ger basrådgivning har Ensimetri tillgång till ett omfattande expertnätverk av yrkesmän från olika branscher. Tillsammans försöker vi skapa så goda verksamhetsförutsättningar som möjligt så att ditt företag ska bli framgångsrikt och skapa bestående arbetsplatser.

Det behövs mer sakkunskap från olika branscher och olika sektorer av företagsverksamheten. Om du är intresserad av att hjälpa sådana som tänker bli företagare och känner att du är expert inom din egen bransch, kontakta Ensimetris kontor. Nya företag innebär nya möjligheter för fungerande företag. För dig eller ditt företag kan det betyda ny marknadspotential, samarbete eller en möjlighet att rationalisera ditt företags verksamhet.

Välkommen, vi står till tjänst!

Tidsbokning 050 565 8000